januari 16, 2008

Rosa vattenkokare och blå ananas

Förutom nya tyger har det även tillkommit lite andra nya saker i köket..

Jag har till slut köpt den där snygga vattenkokaren, och det blev en rosa :)

Och i julklapp fick jag dessa väldigt kitschiga, blåa ananasar med en tillhörande ljuslykta, helt underbara :) Hihi
De ska förmodligen stå på köksbordet, bara jag får till det så det ser bra ut. Skulle behöva nån schysst liten bricka att ställa dem på, så de liksom hålls ihop.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag skulle köpa den vita vattenkokaren men alla var slut och dom sa att den serien har utgått :( Nu måste jag hitta en annan... och jag har bara sett rostfritt stål och rostfritt stål är tråååk :(

Ananaserna (hehe) var jättefräna! Vi kanske kan fika nästa vecka?

Stef Gaines sa...

Tjena!
Jag hittade just din blogg i och med att jag själv skaffat en blogg jag döpt till "klogg". Du blir bookmarkad direkt! Jag delar ditt intresse för inredning(dock lever jag inte ut det lika bra och mycket) och din lägenhet ser så ljuvlig ut. Väldigt inspirerande! =)

Jag kan inte låta bli att undra hur du kom fram till namnet "klogg"(oroa dig inte, jag vill inte sno det eller något, jag är bara nyfiken)? Själv tänkte jag(i egenskap av att vara serietecknare) att jag skulle lägga upp en del klotter. Klotterblogg - Klogg. Ehe.

Ha det bra, jag ser fram emot att följa denna klogg!

Anna sa...

Det lät som att jag ville fika med dina ananaser...

Mia sa...

Stef: Hej! Vad kul med namnet :D Och vad trevligt att du gillar min lägenhet :)
Klogg har varit mitt namn på den enda communityn jag är med i, och har hängt med ett tag, och jag gillar det väldigt mycket, så då tänkte jag att det fick följa med till bloggen också.
Från början kommer det från The Neverhood, ett väldigt charmigt dataspel från typ -96 eller nåt.. (http://en.wikipedia.org/wiki/Neverhood) Där heter 'the bad guy' Klogg, men jag tog det nog mest för att det låter så himla bra och känns så bra i munnen när man uttalar det, sammansättningen av bokstäver är väldigt fin bara :)
Hm, typ så.. :)

Ha det bra du med, och jag tänker följa din klogg också :)

/Mia

Och Anna: Du, jag, Anneli och ananaserna träffas ju ikväll, och år ha en bra dag så länge!