augusti 21, 2009

Det blir lägenhetsbyte i höst..

Pga förändrade ekonomiska förutsättningar måste jag byta lägenhet till något mindre och billigare. Det känns väldigt sorgligt på ett sätt, särskilt nu när det är så himla fint i vardagsrummet, men samtidigt känns det lite spännande med någonting nytt. Men mest känns det sorgligt, för jag älskar verkligen den här lägenheten.

Jag har inte sagt upp lägenheten, och kommer inte heller göra det, utan siktar istället helt och hållet in mig på att byta den. Och jag är ute efter en mindre/billigare 2:a med kök eller kokvrå. Balkong vill jag fortsätta ha, och det måste vara gång- och cykelavstånd till jobbet.
Än så länge har jag inte hittat nån som är helt rätt, eller så har de inte tyckt att min är helt rätt. Men sån panik är det inte med flytten att jag behöver ta första bästa, utan kan vara lite kräsen :)
Och kanske tar det flera månader innan jag flyttar, och kanske tar det bara några veckor. Det blir när det blir.

Men bloggen har jag tänkt att köra på med som vanligt under tiden. Lär ju inte bli så mycket nya inredningsprojekt iochförsig, men som vanligt bilder på befintlig inredning och saker, och förhoppningsvis en del smycken, är så sugen på att komma igång med det igen.
Precis runt flytten blir det nog en liten bloggpaus, men det informerar jag om :)
Och sen vet jag inte hur jag gör. Om jag fortsätter på den här bloggen, eller startar en ny. Den här känns ju så väldigt bunden till nuvarande lägenheten, och dessutom lär jag ju knappast få en till som är på 68 kvm :P
Men vi får se hur jag gör.

Men nu vet ni lite hur det ligger till iallafall.

1 kommentar:

Zizzie sa...

Trist att du måste byta så jag ska hålla tummarna att du får tag i en riktigt bra med billig hyra :)