december 08, 2008

Ljusdekorationer och Designmarknadsinköp

Till Designmarknaden som var för ett par veckor sen köpte jag hem blockljus och tillverkade olika sorters dekorationer till dem. Små smycken för ljusen liksom ;)
Tyvärr fick jag inga sålda, fick ovanligt lite sålt överhuvudtaget faktiskt. Det var dåligt med folk och min sjukdom bråkade med mig. Men bortsett från det så var det en lika trevlig marknad som vanligt :P
Grenliknande dekoration med silverfärgad metalltråd och oregelbundna glaspärlor. Blev väldigt nöjd med denna, och det var en väldigt lättsam och kul teknik :)
Inte fullt så lättsam att tillverka, men minst lika snygg, blev den här dekorationen med svarta pärlor.
Röda glaspärlor på elastisk tråd och små spiraler i röd metalltråd här och där (en av få dekorationer som inte gjorde några repor i ljuset..)
Och två vita ljus med dekortioner av vaxad lintråd med lite pärlor på, och mina gamla kopparstjärnor. Jag gjorde en massa stjärnor av kopparplåt när jag gick på arbetsterapin, i olika storlekar och med borrat hål. Nu har de ju legat några år, och är inte så blanka och fina längre, men det tycker inte jag är nån större nackdel :) Och de går ju att putsa upp om man föredrar den mer tjusiga looken ;P
Lila ljus med dekoration av vaxad lintråd och olika lila och svarta pärlor.
Lila ljus med dekoration av guldfärgad tunn metalltråd och små beiga pärlor. Samma teknik som de spretiga armbanden.


Lite inköp blev det förstås också ;) Men inte så mycket som jag hade velat, sjukdomen bråkade ju som sagt vilket gjorde mig alldeles för trött för shopping.
Men ett flamingoarmband från Designmarknadsveteranen Maja blev det iallafall, det var ju bara helt oemotståndligt :P
Och så bytte jag till mig dessa svart-vit-silvriga benvärmare från en kvinna som jag tyvärr inte minns namnet på just nu :S Men fina och varma är de :)

2 kommentarer:

Rosa Hemmet sa...

Oj så mycket fina ljusdekorationer du har gjort, verkligen pyssligt av dig! Gillar verkligen den där med stjärnan. Ha det superfint tjejen!

jessica sa...

Jag har helgon-mailat dig! Såg att du inte varit inloggad på länge (inte jag heller, helgon har liksom gått och dött lite för mig) så jag hintar lite här om det ;)