januari 17, 2009

Några fler nya saker

Jag kom ju på att jag har ju handlat lite mer den senaste tiden :)

Dels kunde jag bara inte låta bli att köpa den här rullen som man trycker tapeter med, den var ju fullkomligt oemotståndlig. Och tung som skam :P
Kommer från den där lilla affären i Mariestad som jag köpte
lamporna i. De hade både nya och gamla saker där, och den här hör väl till den senare kategorin :)
Har flyttat in i kugghjulsskåpet, i brist på annan placering. Får den bara nåt passande sällskap där inne nån gång så tror jag nog att det kan se riktigt bra ut där inne.
Det andra nya köpet är från värmeljushållare från Indiska. Hade gått och suktat efter dem ett bra tag, för jag är väldigt svag för sönderklippt metall har jag märkt ;P Så när de var på rea så var jag ju bara tvungen att köpa dem. De är ju så snygga bara :)

De kommer förmodligen stå på köksbordet, i perioder iallafall. Har ju en massa andra fina saker som också behöver stå på köksbordet, så jag får försöka engagera mig lite i att byta där regelbundet. Jag är inte så bra på det här med att byta ut, kommer mig liksom inte för, och oftast behövs det inte eftersom jag sällan har saker att byta med. Men nu har jag ju det, så skärpning :P

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Brukar kolla in här då och då och ville bara säga att jag verkligen blir inspirerad och glad av det du visar i din blogg!

Mia sa...

Tack för din kommentar Charlotte! Kul att höra att bloggen uppskattas :)

Ha det fint!