juni 16, 2009

Ovanpå bokhyllan

Jag har gjort lite småändringar i bokhyllan i sovrummet, och jag börjar med att visa hur det ser ut ovanpå bokhyllan :)
Stilen i sovrummet är, som ni kanske redan vet, ganska annorlunda från resten av lägenheten. Den är lugnare liksom, inga starka skrikiga färger eller skarpa kontraster, utan milt och behagligt.

Men hursomhelst, ovanpå bokhyllan ligger mina resväskor, samtliga inropade på auktioner, och i vilka jag förvarar mina fotoalbum. Bredvid dem står det lite gamla plåtburkar ihop med
60-talslampan och gamla Ikea-tavlorna :)
Mer plåtburkar (gamla kryddburkar bl.a.), lite plastgräs, ett Eiffeltorn, något som ser ut som en gigantisk lotus-ljuslykta, men som troligen varit en del av en lampa (fick den gratis på loppisen, med motivationen att innehavaren inte visste vad det var ;) och sist men inte minst, en stor mörkbrun metallstjärna från Mio.
John Bauer-bilderna har flyttat bort från tavellisten, så där är det rätt tomt just nu. Nu står bara den fina gamla tavlan där tillsammans med ett skelett.

3 kommentarer:

Sanna sa...

Vad mycket gamla fina saker du har =) Önskar jag kunde ha lite mer framme oxå, men mina barn är allt för klåfingriga =/
Kraaaam
Sanna

Mia sa...

Tack :) Men då passar det ju bra att ha saker ovanpå bokhyllor och sådant, där de inte kommer åt :)
Kram!

Sanna sa...

Då vet du inte hur det är att ha riktigt klåfingriga ungar =) skratt.. Nejdå, men jag har ju en del pynt framme men svårt att pynta så mycket som man vill =) hihi..
Idag har jag börjat strippa utav dom delar jag inte skall ha kvar på cykeln, gamla tramporna, sadeln, ringklockan, mm..sen skall jag till att putsa innan målning =) Mmm mysigt med gamla cyklar, jag har själv en äkta sekelskiftare som jag stuffar runt på.. hihi..
Kraaaam
Sanna